Hallo, welkom
bij Blauw
Interim & Search

We houden van ons vak

Met liefde voor het vak en tegelijkertijd ook bekend zijn met de klappen van de zweep binnen de vastgoedsector, zijn we specialisten in het vastgoed. Wie je concurrenten zijn, de recente ontwikkelingen binnen de bedrijfstak en je value chain hebben wij helder in kaart. Dit maakt ons tot een volwaardige gesprekspartner en helpt ons om je organisatie te doorgronden om tot een geschikte kandidaat te komen.

Karim Blauw

Als eigenaar van Blauw Vastgoed kreeg ik de vraag of ik opdrachtgevers kon helpen met het vinden van geschikte interim vastgoed professionals voor vastgoedprojecten. Sindsdien is mij toevertrouwt om diverse interim-managementfuncties in te vullen en zo is Blauw Interim & Search geboren. Met 20 jaar ervaring in het vastgoed, ondersteun ik bedrijven bij het vinden van de belangrijkste ‘assets’ in hun onderneming en maak ik graag het verschil in kwaliteit en persoonlijke aanpak.

Sherlyn Bruseker

In de afgelopen jaren heb ik in mijn eigen ondernemingen en als interim Project Manager een centrale rol gespeeld bij de opstart en verdere doorontwikkeling van organisaties, waaronder ook in de sector arbeidsbemiddeling. De combinatie van mijn ervaring in arbeidsbemiddeling en mijn sterke affiniteit met vastgoed hebben mij enthousiast gemaakt om een samenwerking aan te gaan met Blauw interim & search. Met mijn doorzettingsvermogen ga ik door totdat de opdrachtgevers blij is.

Blauw Interim & Search, altijd een match